Gå till innehåll

Pågående, maj 2022

De nya lägenheterna på entréplanen i port 12 och port 18 kommer snart att komma ut till försäljning.

Skyddsrummens utrustning har under vintern inventerats och kompletterats. Är du nyfiken på vad som gäller för föreningen om skyddsrummen ska tas i drift så rekommenderas MSB:s sida https://www.msb.se/sv/sok/?q=fragor-och-svar-om-skyddsrum.

Utredningsrapporterna gällande skicket på balkongernas dörrar och fönster säger att balkongerna är i bra skick, men att ett antal av de behöver putsas i betongen. Fönster och dörrar är i sämre skick. Styrelsen kommer utreda lämpliga åtgärder under hösten.

Ny städfirma är upphandlad och vi välkomnar Tarjas AB den 1:a juli.

Renoveringen av källargångarnas ytskikt fortgår i både Sunnan 14 och Sunnan 16. Väggar putsas och målas nu. Till hösten ska nya branddörrar sättas in mellan källargångar och garage.

Garaget kommer städas grundligt under nästa vecka (23-26:e maj). Vi rekommenderar alla att flytta sina bilar på de avviserade dagarna då golvet ska skuras mycket noggrannare än vad vi vanligen gör.

Utomhus så ska cykelställ på gården bytas ut i månadsskiftet maj/juni, blomsterbädden vid parkeringen mot kyrkan kommer göras om och ny nätgunga och babygunga är beställda.

Årsstämma hålls i år den 13:e juni 18.30 i Solna Access lokaler (samma som förra året). Kallelse gick ut 15.e maj.